Nieuws

Wij laten u graag kennis maken met een paar (nieuwe) woontrends. Merken, die wij in onze winkel verkopen. Bent u nieuwsgierig
geworden en wilt u ze graag zien en/of voelen? Kom dan naar onze winkel. Wij helpen u graag verder!

pure

verf

Pure & Original

Het kwaliteitsmerk Pure & Original wordt gemaakt met natuurlijkse pigmenten en zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen. Met 111 kleuren kalkverf en 124 kleuren krijtverf heeft u een grote keuze! Natuurlijk is het assortiment compleet met alle benodigde voor- en nabewerkingsproducten, zoals primers, sealers en een mooie serie kwasten. In de winkel hebben wij prachtige handgeschilderde stalen, waarmee wij u een vakkundig kleuradvies kunnen geven.

 

Verkrijgbaar in o.a.:

  • Fresco – kalkverf
  • Classice – krijtverf
  • Traditional paint – lakken
  • Floorpaint – vloerverf
  • Marakech – tadelakt uitstraling

Vleoren

vloeren

Castle Stones

De stenen vloeren van Castle Stones zijn een nieuw vloerproduct. Ze zijn geïnspireerd op de originele Bourgondische dallen en Waalse klinkertjes. Doordat de stones slechts 8mm dik zijn, zijn ze uitermate geschikt om te verwerken in bestaande woningen. Ze kunnen goed geplaatst worden op vloerverwarming. Daarnaast vergen de stones weinig onderhoud. Door de authentieke uitstraling lijken zij precies op een oude kasteelvloer.

 

De Castle Stones zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en 3 types:

  • Dallen, uitstraling van Bourgondische dallen.
  • Loft, een meer strak model
  • Bricks, de Waalse klinkertjes

 

woonaccessoires

Zusss

Eigenwijs, uniek, basic en stoer, dat zijn de kenmerken van de accessoires van Zusss. Deze leuke collectie geeft u een warm gevoel bij thuiskomst! Woonaccessoires voor uw huis of tuin. Originele kussens in diverse maten en soorten, opbergmogelijkheden zoals manden van imitatieleer en geweldige tassen sieren hun collectie.


Zusss

woonaccessoires

PTMD

Wij hebben een groot assortiment woonaccessoires en cadeau-artikelen. Hierbij kunt u denken aan de mooie potten van PTMD, prachtige cadeau-artikelen van Bastion Collections en woonaccessoires van Hoffz en Zusss.

 

raamdecoratie

Luxaflex®

Een mooie raamdecoratie maakt de styling van uw huis af. Wij verkopen verschillende soorten raamdecoratie, van gordijnstoffen tot Luxaflex®.